Cookie og Privatlivspolitik

Introduktion
Velkommen til Cookie- og privatlivspolitik på Kantatekorets hjemmeside. Her vil vi forklare dig hvilke oplysninger, vi samler om dig, og hvad vi bruger dem til.
Vi erklærer også, at vi på bedste vis og efter bedste evne overholder den kommende GDPR-lovgivning, som indføres 25. maj 2018 i EU.
Læs hele loven her
• Her er en kort udgave med de vigtigste begreber i GDPR fra Dansk Industri (PDF)

Cookies: Vi anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og eventuelt målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Oplysningerne bruger vi til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Facebook: Vi kan i fremtiden vælge at benytte en såkaldt Facebook pixel, for bedre at kunne målrette relevant information til besøgende, der har en Facebook-konto. Facebook-pixlen er et analyseværktøj, som vi kan bruge til at måle effektiviteten af vores annoncering ved at forstå de handlinger, du udfører på vores website. I øjeblikket benytter vi ikke denne mulighed, men vi skriver den ind her, da vi kan komme til at benytte den fremover.

Firmaer Kantatekoret benytter og som er på Privacy Shield-listen
Privacy Shield-listen er en amerikansk fortegnelse over firmaer, som er godkendt til at håndtere personlige oplysninger (som f.eks email-adresser) fra borgere i EU lande. Vi benytter/samarbejder med følgende firmaer, som er godkendte ifølge listen: (du kan søge på hvert firma, hvis du klikker videre til listen):

• MailChimp (The Rocket Science Group LLC)
• Facebook

Personoplysninger – Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev (læs længere nede).

Hvad indsamler vi?
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
• Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.
• I det omfang du selv giver udtrykt samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler vi desuden dit navn og e-mailadresse. Se afsnittet om vores nyhedsbrev
• Hvis du udfylder vores kontaktformular, vil vi kunne se dine kontaktoplysninger

Formål med indsamling af personoplysninger
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og eventuelt vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Vores nyhedsbrev
Kantatekorets nyhedsbrev udkommer via MailChimp, som efterlever GDPR. Du kan læse hele MailChimps statement omkring deres håndtering af GDPR i denne PDF.

At vi bruger MailChimp betyder, at dit navn og din e-mailadresse ligger i en database på MailChimps sikre server. De har i øvrigt fuldstændig styr på Privacy – og du kan altid afmelde dig igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Hvis du vil slettes fra listen, kan du også sende os en email. Så sletter vi dine oplysninger med det samme: nyhedsmail@kantatekor.dk

Hvor længe beholder vi dine personlige oplysninger?
Dit navn og din email-adresse bliver på MailChimps liste, indtil du eventuelt framelder dig. Vi har ikke dit navn og din mailadresse liggende andre steder. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev, hvis du ikke ønsker at modtage det mere.

Sikkerhed
Dine oplysninger – navn og email – ligger på MailChimps sikre servere, og de vil ikke blive givet videre til andre. Vi sikrer dine oplysninger ved, at vi har to-trins verificering, når vi logger ind i MailChimps system, hvor dine oplysninger ligger. Desuden skifter vi password til MailChimp regelmæssigt.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ikke synes, at vi efterlever privatlivspolitikken, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Skriv til os på denne e-mail-adresse, hvis det er tilfældet: nyhedsmail@kantatekor.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ejer og udgiver
Websitet ejes af:
Københavns Kantatekors Koncertforening

CVR-nummer: 31 95 94 11
C/O Steffen Koch Mörck-Larsen
Vangedevej 207A, 1
2870 Dyssegaard
Danmark

Websitet opdateres af og nyhedsbrevet håndteres af Hallkom ved Anette Hallstrøm.

Senest opdateret 24. maj 2018
Anette Hallstrøm, Hallkom